Home
Despre mine Teatru Politica Diverse Contact
 
In loc de CV Carti si proiecte de carti Premii si decoratii Proiecte culturale

 

2009-2013

Prima distinctie a fost din partea Sindicatului Teatrului National, care ma elogia pentru sarguinta. Am si acum diploma pe undeva si imi amintesc ca eram destul de mandru la vremea aceea.

O a doua diploma am primit de la ARIA pentru merite in pantomima. O aiureala sa primesti de la ARIA asa ceva, dar am primit-o si sunt bucuros. Mai ales acum, cand ACTORUL, spectacolul meu one man show, cu un moment de 40 minute de pantomima, are un atat de mare success.

Mai am cateva medalii legate de aniversari si comemorari, cele mai importante pentru mine fiind cele legate de Eminescu.

Radioul mi-a inmanat o superba medalie legata de cei 175 de ani pe care ii are.

Copiii din Frumusica (Botosani) mi-au inmanat acum cativa ani o diploma de o duiosie fantastica.

Am primit in urma cu cativa ani titlul de Cavaler al Ordinului Serviciul Credincios. Ordinul mi-a fost inmanat de Ion Iliescu, dar nu am convingerea ca am ajuns pe acea lista pentru ca meritele mele l-ar fi obligat. Ba, cred ca m-a decorat ca o compensatie pentru faptul ca uitase, vreme de un an, sa ma invite la Cotroceni, desi eram Presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor. Insa, orice as zice eu acum, aceasta este cea mai inalta distinctie pe care am primit-o pana acum.

Am uitat tocmai Premiul UNITER, primit in 2008, pentru teatru nonverbal. Este un premiu meritat si pentru care am trudit 18 ani.


2019

Nu astept, nu ma intereseaza prea tare. Munca mea nu intereseaza lumea teatrala romaneasca asa ca nu am la ce sa ma astept. Iar de la politica…

created by WEBit.ro